Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON LW-600P CÍMKENYOMTATÓ

54.243 Ft + ÁFA ( 68.889 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C51CD69200
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.588 Ft

Hozza rendbe irodáját

Az irodai dolgozók számára tökéletes vezeték nélküli LW-600P segítségével személyre szabott, nagyszerű megjelenésű címkéket készíthet gyorsan és egyszerűen. Rugalmas és kompakt, támogatja a Bluetooth-on történő megosztást.

Leírás

Mi rejtőzik a név mögött?

Akár mappákat, kreatív jelentéseket, kábeleket vagy egyéb irodai berendezéseket kell címkéznie, az LW-600P mindennek ad egy nevet. Az eddigi legkisebb, legkönnyebb¹ és legrugalmasabb 24 mm-es irodai címkekészítõ, az LW-600P kábel nélkül működhet az irodában, és az irodai dolgozók mindezt megoszthatják Bluetooth² segítségével. Az okostelefonra elérhető alkalmazásban mind az iOS, mind az Android eszközökhöz, több tucat egyedi címke és szalag közül választhat, a címkék készítése pedig még soha nem volt ilyen egyszerű, ennyire rugalmas és szórakoztató. Lásson hozzá Ön is egyből a mellékelt kilenc méteres szalaggal.

Akárhonnan az Epson iLabel alkalmazással

Az LW-600P az Epson ingyenes iLabel alkalmazásával még kényelmesebbé teszi a címkék készítését. Az Android és iOS okostelefonokhoz és táblagépekhez egyaránt ingyenesen letölthető Epson iLabel alkalmazás³ segítségével szöveget írhat be, és mindenféle formázást végezhet a nyomtatás előtt. A legegyszerűbb megoldása a könnyű szövegbevitelnek, hogy amit az okostelefon képernyőjén lát, az az, amit a címkén fog kapni. Az Epson iLabel azonban új szintre emeli okoseszközének erejét az érintőképernyőn keresztüli kézírás-felismeréssel, sőt a mikrofon segítségével történő diktálás lehetőségével is. Még a kamera is szerepet játszik, hiszen az Epson iLabel segítségével saját fényképeit is hozzáadhatja a címkékhez. Ha nem biztos abban, hogy az alkotása megfelel-e az elvártnak, miért nem osztja meg e-mailben egy kollégájával? Mindezt egy szuper-intelligens alkalmazásból, amely elérhető iOS és Android készülékekhez.

Egyik mobilkészülékről a másikra

Ne csak beszéljen kollégáinak az LW-600P-ről - ossza meg velük. Kompakt mérete és beépített automatikus vágója az LW-600P-t igazi all-in-one hordozható címkekészítővé teszi, és nem elégszik meg ezzel. Kapcsolja be a Bluetooth²-t, és ez a professzionális címkekészítő vezeték nélkülivé válik, lehetővé téve annak egyszerre több felhasználóval való megosztását, így elég rugalmas és hatékony még a nagy munkacsoportok számára is. Nincs szükség hálózatra - az LW-600P létrehozza a sajátját akár 10 méteres hatótávolságban -, így nem kell támaszkodnia vezeték nélküli hálózatra. Legyen produktív bárhol az irodában - és térjen vissza az íróasztalához, hogy lássa az LW-600P által nyomtatott alkotásait. Az LW-600P segítségével a nagyszerű megjelenésű címkék soha nem lesznek a hatótávolságon kívül.

Címkék elvitelre

Az LW-600P nem véletlen a legkisebb és legkönnyebb 24 mm-es asztali címkenyomtató. Noha praktikus hálózati adapterrel rendelkezik asztali használatra, az LW-600P hat AA-elem segítségével hosszú utakat tehet meg az irodában - vagy bárhol. Remekül használható biztonsági másolatként vagy a távmunkában dolgozók számára. Az LW-600P mindig rendelkezik energiával, amikor arra Önnek szüksége van.

Turbózza fel alkotásait az Epson Label Editor szoftverrel

Hozzon létre címkéket az Epson Label Editor szoftver segítségével. Azoknak, akik több önállóságot és extra címkézési lehetőségeket szeretnének, egyszerűen tudják csatlakoztatni az LW-600P-t a számítógéppel vagy laptoppal. Az Epson Label Editor szoftver könnyedén használható - az LW-600P-hez - Windows és Mac számítógépekkel egyaránt, és végtelen személyre szabási lehetőségeket kínál. Készítsen, kreáljon és idézzen fel saját terveket, válogasson a betűtípusok és szimbólumok széles választékából, és válasszon ki egy tökéletes sablont a több tucat nagyszerű sablon közül. Különböző professzionális megjelenésű és kreatív szövegeffektusok, keretek, táblázatok, stílusok, vonalkód opciók és szegélyek kerültek létrehozásra az Epson Label Editor alkalmazásban, amelyek lehetővé teszik még az adatok importálását az XLS, XLSX, TEXT és CSV fájlokból is. Segítségére lesz abban is, hogy az LW-600P valóban sokoldalú címkekészítő legyen, de ezzel még nincs vége; Elérhető az Epson developer's kit, amely segíti a kollégákat az LW-600P integrálásában egy meglévő informatikai hálózatra.

Sokféle szalagok

Találja meg az ideális szalagot a munkához. Az LW-600P képes akár 24 mm széles tartományban nyomtatni, és a kezdéshez az LW-600P egy kilenc méter hosszú, 9 mm széles szalagot tartalmaz a fehér háttéren fekete szövegekhez. Ez kifogja szolgálni az alapvető használatot, a speciális célra használható címkéket pedig megtalálja a LabelWorks alkalmazásban: ragadja meg az iparág első sötétben világító biztonsági szalagjait, amelyek akár nyolc órán keresztül is elolvashatók sötét környezetben, például lépcsőházakban és vészkijáratokon. A további új szalagokat, mint az új fényvisszaverő szalagot a gyenge megvilágítású helyekhez és a távolsági vonalkód beolvasásához ajánljuk. A LabelWorks tartalmaz egy vasalható szalagot is a névcímkék ruhákhoz való rögzítésére - mely tökéletesen alkalmas az egészségügyi, vendéglátóipari és karbantartási munkakörök számára. Nincs szükség külön szövetre vagy védőhuzatra sem - egyből a ruhákra vasalhatók.

Ellenálló és tartós szalagok

Találja meg azt a szalagot, ami elég strapabíró a munkához az Epson LabelWorks termékcsaládjával. Míg az összes LabelWorks szalag ellenáll a víznek, valamint a rendkívüli melegnek és hidegnek, az Epson hőálló biztonsági szalagjai akár 225 Celsius fokig is ellenálnak a kihívásoknak. A veszélyes ipari területeken, például gyárakban és raktárakban a jól illeszkedő szalagok tökéletesek az eszközök címkézéséhez.

Hasznosan

A címkék jobb és bal oldalán kis margókkal az LW-600P pénzt takarít meg. A margók mindkét oldalon egészen 1 mm-re csökkenthetők, vagyis a szalag hosszabb ideig tart

Azonnal címkéz

Az LW-600P 180 dpi nyomtatási minőségben nyomtat akár 15 mm / sec sebességgel, így a címkék élesek, tisztán olvashatók és gyorsak.

Lényeges jellemzők

  • Bluetooth kompatibilis: Több felhasználó nyomtathat
  • Hatékony: Gyors nyomtatási sebesség, akár 15 mm/sec
  • Változatos címkeszélességek: Akár 24 mm széles címkéket is nyomtathat
  • Sokoldalú: SB és PC nyomtatás
  • Ár-érték arány: Hosszú szalagok

Árukereső.hu Árukereső.hu