Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON LW-Z900FK CÍMKENYOMTATÓ

140.448 Ft + ÁFA ( 178.369 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C51CE51110
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Ipari címkenyomtató

Tartós ipari címkenyomtató, amelynek célja a termelékenység növelése a magas igényeket támasztó környezetekben.

Leírás

LabelWorks LW-Z900FK (QWERTY)

Az automatizált és gyors címkenyomtatás, a költségmegtakarítási lehetőségek és a kézi beavatkozás nélküli használat az új, ipari minőségű LabelWorks LW-Z900FK-t elengedhetetlenné teszi a magas igényeket támasztó környezetekben való munkához. Ideális telepítéseket végzőknek, karbantartóknak, építőknek és vízvezeték-szerelőknek, használható az elektromos berendezések gyors és hatékony felcímkézésére, ideértve az audio / video kábeleket, adatkommunikációs berendezéseket, valamint a csöveket és gépeket is.

Magas hatékonyság

Egyedülálló Pick & Print funkcióval az LW-Z900FK lehetővé teszi az előre beállított sorozat következő címkéjének kinyomtatását, ha azt észleli, hogy a felhasználó még vegyes címkehosszúság mellett is kiválasztotta az előző címkét. Ez kombinálva van az automatikus teljes és fél vágással. Ezáltal időt takarít meg az ismétlődő munkák során, akárcsak azzal a funkcióval, hogy képes akár 100 különböző címkemintát is menteni. A kézi beavatkozás nélküli működést lehetővé teszi egy automatikus vágó, amely teljes vagy félméretű címkéket is vág, valamint mágnesek segítségével a nyomtatót acél felületeken is lehet tartani. A szövegbevitelt megkönnyíti a billentyűzet - alternatív megoldásként PC-billentyűzet is használható az Epson Label Editor szoftverével.

Költséghatékony

Bár az eszköz által használt szalagok megfizethetőek, ennek ellenére minimálisra csökkenti azok használatát, hiszen akár 1 mm-es címke margókat is kínál, hogy pénzt takarítson meg. A hosszú szalagok (akár 9 m) által még több címkét kap, ezáltal biztosítva, hogy alacsony legyen a fenntartási költsége.

Tartós kialakítás, ipari környezetre tervezve

Beépített hordozófogantyúja és védőburkolata biztosítja, hogy otthon legyen ipari környezetben, valamint erős, masszív kialakítása és a mágnesek lehető teszik a kézi beavatkozás nélküli használatot.

Sokoldalú

Az LW-Z900FK legfeljebb hét különböző szalagszélességet használ - 4-től 36 mm-ig - és három különböző alakú vágott címkét. A címketípusok tartalmazzák a piaci szabványokat és az egyes speciálisakat, mint például a hőre zsugorodó csöveket, mágneses, hőálló, sötétben világító és fényvisszaverő típusokat is.

Lényeges jellemzők

  • Ideális a magas igényeket támasztó környezetekhez: Robusztus és tartós kialakítás
  • Sokoldalú nyomtatás: 7 szalagszélesség 4 és 36 mm között, különféle szalagtípusokon, beépített vágóval
  • Új Pick & Print funkció: Egyszerűbb címke sorozat nyomtatás mint valaha, elővágás funkcióval.
  • Minőségi szöveg: Világos, gyors és tömör 360dpi felbontású címkék
  • Label Editor szoftver mellékelve: Kemény tokkal, Li-Ion akkumulátorral, hálózati adapterrel, mágnesekkel és 4 méteres tesztszalaggal

1D Barcodes 2D Barcodes 3 years warrenty 450 icons 9m Tapes (up to) Hard carry case Store 100 Designs Max Resolution 360dpi

Backlit LCD Choice of Tapes Minimal Margins Dedicated Buttons Autocutter Cost Effective LW x1 Cartridge PC connected

Árukereső.hu Árukereső.hu