Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségügyi címkézés

Egészségügyi címkézés

Az anyagok és keverékek veszélyeinek közlése a címkén és a biztonsági adatlapon keresztül történik.

Minden forgalomba hozott anyagot és keveréket a gyártónak, importőrnek, továbbfelhasználónak, illetve forgalmazónak címkéznie kell, ha az anyagot vagy keveréket a CLP rendelet osztályozási kritériumai szerint veszélyesként osztályozták az arra kötelezettek (gyáró, importőr, továbbfelhasználó). A címke tartalmi és formai követelményeit, valamint a címkeelemekre vonatkozó elsőbbségi elveket a CLP rendelet III. címe részletezi

A színes címkenyomtatóknak köszönhetően hatásos szín jelölésekre van lehetősége, amivel csökkenthető az azonosítási hibák kockázata. Ideális megoldás jelent, gyógyászati készítmények címkézésre és páciens karszalagok készítése esetén is.

        A nyomatok ellenállnak a víznek, és a fagyasztóban lévő körülményeknek egyaránt. Magas kopás állóságuknak köszönhetően hosszú távon is jól azonosíthatóak.

        A laboratóriumok számára elengedhetetlen kellék a színes címkenyomtató. A jól azonosítható címkék mellett egészen kicsi méretű vonalkódokat is tűélesen nyomtathasson. 

        Patikai felhasználás estén a készülék ideális megoldást jelent patikai készítmények címkézésére. Elláthatja egyedi adatokkal, mindemelett pedig színes címkét nyomtathat a törvényi előírásoknak megfelelően, külső vagy belső használatú produktumok esetén egyaránt.

Bővebbi információkért keresse szakértő kollégáinkat!

E-mail cím: sales@echoprint.hu

Telefonszám: +36 70 453 7211

Személyesen: 1147 Budapest, Öv utca 140

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-tól 17:00-ig

Árukereső.hu Árukereső.hu