Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON COLORWORKS C7500G SZÍNES CÍMKENYOMTATÓ

2.878.590 Ft + ÁFA ( 3.655.809 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C31CD84312
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Ipari színes címkenyomtató

Készítsen kiváló minőségű, színes címkéket házon belül és igény szerint ezzel a megbízható és költséghatékony ipari nyomtatóval.

A C7500 egy kiemelkedő megoldás a kis sorozatú színes címkenyomtatás terén. A gyártók most már megbízható és költséghatékony módon tudják kielégíteni házon belüli címkézési igényüket kiváló sebesség és minőség mellett. A C7500 az előnyomtatás költségeit is segít csökkenteni, mivel kis sorozatú, személyre szabott címkék igény szerinti gyártására ad lehetőséget.

Leírás

ColorWorks C7500G

Megbízható és egyenletes eredmény

A C7500 segíthet a gyártóknak egyenletes és kiváló minőségű címkéket létrehozni házon belül és igény szerint. A nyomtató az új PrecisionCore nyomtatófejjel van felszerelve, amely kiváló és megbízható minőségű nyomatokat biztosít. Az egyedi fúvóka-ellenőrzési technológiánk (NVT) és a ponthelyettesítés segítségével elkerülhetők a hibás nyomatok valamint a holt pixelek az állandó minőségű lenyomatok érdekében.

Gyorsaság

Állítsa elő gyorsan a kiváló minőségű címkék széles választékát, beleértve az ételek és italok, csomagolások és dobozok címkéit, valamint az EU energiacímkéket és a GHS-címkéket. Az akár 300 mm/mp nyomtatási sebességgel ugyanolyan gyorsan tud színes címkéket előállítani, mint néhány jelenleg használatos monokróm hőnyomtatóval.

Költséghatékony

Ha a C7500 nyomtatóval gyártja az igény szerinti címkéket, azzal csökkenteni fogja az előnyomtatás költségeit is, beleértve a címkehulladékot és a nagy méretű címkekészletet. A nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően csak az elhasznált színű patront kell kicserélni, így a nyomtatási költség igen alacsony. A nyomtatófejet úgy terveztük, hogy kitartson a nyomtató teljes élettartama során1, így soha nem kell újat venni belőle.

Könnyen használható minimális karbantartással

Az LCD kezelőpanelnek köszönhetően a C7500 beállítása nem is lehetne egyszerűbb. A legújabb nyomtatási utasításkészletünk, az ESC/Label lehetővé teszi a nyomtató integrálását szinte minden operációs rendszerbe. A nyomtatót emellett a telepítést támogató segédprogramok széles skálájával szállítjuk. Az NVT pedig segíti az önkarbantartást a fúvókák eltömődésének megakadályozásával.

Főbb jellemzők

  • Kiváló megbízhatóság és terhelhetőség: PrecisionCore nyomtatófej az állandó minőségű nyomatok előállításához a nyomtató élettartama alatt

  • Idő- és pénzmegtakarítás: Hatékony címkenyomtatás a színes címkék igény szerinti nyomtatásával

  • Kiváló minőségű és gyors nyomtatás: Akár 300 mm/mp sebességű nyomtatás 600 x 1200 dpi képfelbontással

  • Kis karbantartási igény, csökkentett állásidő: Állandó nyomtatófej és önkarbantartó NVT technológia

  • Könnyen integrálható: Új ESC/Label programozási nyelv a nyomtató integrálásához szinte minden operációs rendszerbe

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu