Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON COLORWORKS CW-C6500AE SZÍNES CÍMKENYOMTATÓ

1.287.780 Ft + ÁFA ( 1.635.481 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C31CH77102
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 3.048 Ft

Igény szerinti címkenyomtató

Ez a 4” méretű, színes címkenyomtató (beépített automata vágóval) egyedi, rugalmas, rugalmas színes címkéket és a címkeméretek széles választékát támogatja.

Ez az igény szerinti, digitális, négyszínes címkenyomtató új lehetőségeket nyit meg olyan vállalkozások számára, amelyek sok cikkszámot kezelnek, és nem igényelnek sok időt. A ColorWorks CW-C6500Ae bővíti az Epson választékát, hogy kielégítse a kis és közepes mennyiségű vásárlók igényeit számos ágazatban (élelmiszer, vegyszer, ital, gyártás stb.).

Leírás

ColorWorks CW-C6500Ae

Rugalmas papírkezelés
A CW-C6500Ae számos olyan új funkcióval rendelkezik, amelyek gyakorlati és kreatív megoldások biztosítására lettek tervezve. 25,4 mm–215.9 mm közötti nyomathordozó-szélességet támogat, és kiterjesztett nyomathordozó-támogatással rendelkezik, amely még a texturált papírt is magában foglalja. Ez a ColorWorks-címkenyomtatókínálat gyakorlatilag bármit képes nyomtatni az e-cigaretta-folyadékok üvegeinek kis címkéitől a vegyianyag-hordókon alkalmazható nagy, ellenálló címkékig. Az innovatív, mozgatható érzékelő lehetővé teszi a nyomtatást bármilyen alakzatra, anélkül, hogy egy második formavágásra lenne szükség.

Kompakt és egyszerűen használható
A CW-C6500Ae modellt úgy terveztük, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen. Az összes művelet elvégezhető az elülső oldalon, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztünk, többek között: webes interfész- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

Nyomtatási minőség
Ez a címkenyomtató kiváló minőségű, nagy felbontású, négyszínes nyomtatási kimenetet biztosít alapfelszereltségként; színegyeztetési funkcióval együtt (ICC-profil és spotszín-illesztési eszköz) a lenyűgöző, hatásos, igény szerinti színes címkékért.

Könnyen integrálható
A termékcsalád összes modellje integrációbarát. Közvetlen SAP-támogatás, ESC-címke, Linux- és Mac-meghajtóprogramok.

Főbb jellemzők

  • Rugalmas papírkezelés: Bővített nyomathordozó-támogatás. 25,4 mm–215.9 mm közötti címkeszélességek

  • Kompakt: Egyszerű, diszkrét kialakítás az elülső panel működésével

  • Automata vágó: Vegyszerekhez, élelmiszerekhez és italokhoz, kertészethez és logisztikához – elsődleges és másodlagos címkézés.

  • Távoli kezelés: Távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet

  • Költségtakarékos: Nincs szükség előre nyomtatott címkékből álló készletre. Teljes színes nyomtatás üres címkéken

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu