Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON CW-C6500PE SZÍNES CÍMKENYOMTATÓ

1.717.560 Ft + ÁFA ( 2.181.301 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C31CH77202
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 3.048 Ft

Igény szerinti címkenyomtató

Ez a 8” méretű, színes címkenyomtató (beépített lehúzóval) egyedi, rugalmas, rugalmas színes címkéket és a címkeméretek széles választékát támogatja.

Ez az igény szerinti, digitális, négyszínes címkenyomtató új lehetőségeket nyit meg olyan vállalkozások számára, amelyek sok cikkszámot kezelnek, és nem igényelnek sok időt. A ColorWorks CW-C6500Pe bővíti az Epson választékát, hogy kielégítse a kis és közepes mennyiségű vásárlók igényeit számos ágazatban (élelmiszer, vegyszer, ital, gyártás stb.). A lehúzóval felszerelt tintasugaras címkenyomtató egyesével képes nyomtatni és lehúzni a címkéket.

D.P.R feltekercselő 6500

238.560 Ft + ÁFA (302.971 Ft)

D.P.R letekercselő 6500

238.560 Ft + ÁFA (302.971 Ft)

D.P.R letekercselő 6500P

238.560 Ft + ÁFA (302.971 Ft)

Leírás

ColorWorks CW-C6500Pe

Rugalmas papírkezelés

A CW-C6500Pe számos olyan új funkcióval rendelkezik, amelyek gyakorlati és kreatív megoldások biztosítására lettek tervezve. 25,4 mm–215.9 mm közötti nyomathordozó-szélességet támogat, és kiterjesztett nyomathordozó-támogatással rendelkezik, amely még a texturált papírt is magában foglalja. Ez a ColorWorks-címkenyomtatókínálat gyakorlatilag bármit képes nyomtatni az e-cigaretta-folyadékok üvegeinek kis címkéitől a vegyianyag-hordókon alkalmazható nagy, ellenálló címkékig.

Kompakt és egyszerűen használható

A CW-C6500Pe modellt úgy terveztük, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen. Az összes művelet elvégezhető az elülső oldalon, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztünk, többek között: webes interfész- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

Nyomtatási minőség

Ez a címkenyomtató kiváló minőségű, nagy felbontású, négyszínes nyomtatási kimenetet biztosít alapfelszereltségként; színegyeztetési funkcióval együtt (ICC-profil és spotszín-illesztési eszköz) a lenyűgöző, hatásos, igény szerinti színes címkékért.

Könnyen integrálható

A termékcsalád összes modellje integrációbarát. Közvetlen SAP-támogatás, ESC-címke, Linux- és Mac-meghajtóprogramok. A CW-C6500Pe (beépített lehúzóval) pedig zökkenőmentesen integrálható a meglévő „nyomtatást és felhelyezést” végző gyártósorokba is.

Főbb jellemzők

  • Rugalmas papírkezelés: Bővített nyomathordozó-támogatás. 25,4 mm–215.9 mm közötti címkeszélességek

  • Kompakt: Egyszerű, diszkrét kialakítás az elülső panel működésével

  • Beépített lehúzó: A nyomtatást és felhelyezést is végző gyártósorokhoz.

  • Távoli kezelés: Távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet

  • Költségtakarékos: Nincs szükség előre nyomtatott címkékből álló készletre. Teljes színes nyomtatás üres címkéken

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu