Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON WORKFORCE PRO WF-C5290DW PCL SZÍNES NYOMTATÓ

100.000 Ft + ÁFA ( 127.000 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C11CG05401
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 3.048 Ft

Gyors nyomtató, kis munkacsoportoknak

Csökkentse üzleti nyomtatási költségeit és a környezetre gyakorolt hatást, miközben a csökkentett beavatkozással és a jobb biztonsággal növeli a hatékonyságot.

Ez a kis munkacsoportokra tervezett üzleti nyomtató a kis irodáktól a nagyvállalatokig tökéletes az olyan vállalkozások számára, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és az állásidőt. Mindeközben csökken a vállalkozás környezetre gyakorolt hatása, és elismertebb lesz a cég a CSR terén.

Leírás

WorkForce Pro WF-C5290DW

Pénzt takaríthat meg

Segít abban, hogy a cég legalább 50%-ot megtakarítson a színes oldalankénti költségből a versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva. A munkacsoportok számára tervezett nyomtatóval a cége elkerülheti a munkatársak rejtett produktivitási költségét, amely a központosított nyomtatás eredménye. Csökkentse tovább a költségeket kevesebb kellékanyagcserével az innovatív, új tintatartályrendszernek köszönhetően.

Nagy produktivitás és alacsony üzemeltetési költség

Kategóriájában leggyorsabb, a kategórián belüli lézernyomtatókat felülmúló első oldal elkészülésének ideje (FPOT), színes (5,3 másodperc) és fekete-fehér (4,8 másodperc) nyomatok esetén egyaránt. Nyomtasson akár 10 000 monokróm és 5000 színes oldalt a szegmens legnagyobb tintakapacitásával kellékanyagcsere nélkül. A 330 oldalas standard papírkapacitása a legnagyobb ebben a piaci szegmensben.

Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

Használja ki az alacsony teljesítményfelvétel nyújtotta előnyöket, ez a modell 90%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a versenytársak lézernyomtatói.

Üzleti használatra tervezve

A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, és segíti Önt abban, hogy távolról irányíthassa készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Továbbá, okostelefonokra emlékeztető felhasználói felülete révén a készülék intuitív módon működtethető.

Főbb jellemzők

  • A szegmens legnagyobb tintakapacitása: Nyomtasson akár 10 000 oldalt tintacsere nélkül

  • Környezetbarát: Akár 90 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

  • Pénzt takaríthat meg: Takarítson meg akár 50%-ot a színes oldalak költségéből a versenytársak lézernyomtatóihoz képest.

  • Időmegtakarítás: Automatikus kétoldalas nyomtatás

  • Üzleti használatra tervezve: DuraBrite Ultra pingmenttinták

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu