Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON WORKFORCE WF-C579RDWF RIPS SZÍNES MFP

240.500 Ft + ÁFA ( 305.435 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C11CG77401
Elérhetőség: Elérhető
Szállítási díj: 3.302 Ft

Nagy kapacitású A4-es RIPS többfunkciós nyomtató

A legújabb A4-es RIPS többfunkciós készülékünk gyorsan nyomtat, szkennel és fénymásol kisebb helyigénnyel, alacsony TCO-mutatóval és környezetre gyakorolt hatással.

Növelje vállalkozásának termelékenységét és csökkentse a szükséges beavatkozás mértékét az első oldal nyomtatásához szükséges rövid idő és a biztonságos nyomtatási szabályok segítségével, miközben csökkenti nyomtatási költségeit és a környezetre gyakorolt hatást. Az akár 50 000 fekete-fehér lapra és 20 000 színes lapra is elegendő, nagy tintakapacitás, a nagy duplex szkennelési sebesség és a vállalatok számára készült munkafolyamat-megoldások széles tárháza teszi ezeket a nyomtatókat az irodai munka igazi erőműveié.

Leírás

WorkForce Pro WF-C579RDWF

Alacsony üzemeltetési költségek

A nagy tintakapacitás csökkenti a kellékanyagok rendelésének valamint cseréjének szükségességét, és segít Önnek abban, hogy élvezhesse az előre tervezhető nyomatási költségek és versenyképes teljes birtoklási költség (TCO) előnyeit. Mindezek mellett a tintasugaras technológia és a kevesebb cserealkatrész csökkenti a szervizelés díját és más rejtett költségeket.

Nagy termelékenység

Az első oldal elkészülésének ideje (FPOT) rövid: 4,8 másodperc fekete-fehér nyomtatás és 5,3 másodperc színes nyomtatás esetén, készenléti üzemmódból indulva; a nyomtatási sebesség elérheti akár a 24 oldal/perc értéket is színes és monokróm (ISO nyomtatási sebesség) nyomtatás esetén – ez a gyors, 60 kép/perc sebességű duplex szkenneléssel kiegészülve segíti elő a nagy termelékenységet. A megnövelt, 240 ezer oldalas élettartamnak köszönhetően többet és hosszabb időn keresztül nyomtathat. A 1330 lapos maximális papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie.

Alacsony környezetre gyakorolt hatás

A felgyorsult nyomtatási sebesség mellett az, hogy tintasugaras technológiánk esetében a működéshez nincs szükség hőre, szintén elősegíti a környezetre gyakorolt hatás mérséklését, mivel kevesebb kellékanyaggal biztosít energiatakarékos megoldást. A magasabb tintakapacitás azt is jelenti, hogy kevesebb hulladék keletkezik a kellékanyagokból, Ön pedig biztos lehet benne, hogy nem kerül tonerpor és ózon a levegőbe.

Kifejezetten üzleti célra

Számos különböző megoldással kompatibilis. Növelje termelékenységét és figyelje a nyomtatóhasználatot a szerver alapú Epson Print Admin szolgáltatással; irányítsa, elemezze és felügyelje nyomtatóflottáját az Epson Device Admin segítségével; vagy kezelje a további leküldéses szkennelési funkciókat a Document Capture Pro alkalmazással. Kihasználhatja a partnereink így többek között a Nuance, a PaperCut és az Y Soft által biztosított, a specifikus üzleti igényekhez igazítható megoldásokat.

Főbb jellemzők

  • Alacsony üzemeltetési költségek: Használja ki az alacsony teljes birtoklási költség előnyeit

  • Az első oldal gyorsan elkészül: 4,8 másodperc fekete-fehér nyomtatás és 5,3 másodperc színes nyomtatás esetén, készenléti üzemmódból indulva

  • Nagy szkennelési sebesség: 60 kép/perc egymenetes duplex ADF

  • Csökkentse a környezetre gyakorolt hatását: Az alacsony energiafogyasztás csökkenti a CO2-kibocsátást, ózon pedig nem kerül a levegőbe.

  • Számos különböző megoldással használhatja: Nyomatási és szkennelési felügyeleti szoftver

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu