Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megnőtt az igény a fertőtlenítőszerekre

Megnőtt az igény a fertőtlenítőszerekre

Megnőtt az igény a fertőtlenítőszerek gyártására – a forgalmazáshoz igény szerinti címkézésre is szükség van.

Európa szerte megnőtt az igény a kézfertőtlenítők és fertőtlenítő tisztítószerek iránt. A gyógyszertárak mellett a kórházak, de van, ahol a tűzoltóság is forgalmazza már ezeket a termékeket.

Jacob Kallergis, az Epson Europe ColorWorks termékmenedzsment munkatársa elmagyarázza, miért kiemelten fontos a címkézés ebben az esetben.

Ezek a fertőtlenítőszerek általában nagy tartályokban érkeznek, majd kisebb palackokba töltik őket a forgalmazáshoz. A kis palackokat pedig fel kell címkézni. A fertőtlenítő gélek etanolt vagy izopropanolt és más vegyszereket tartalmaznak, így csak akkor forgalmazhatók, ha rendelkeznek a megfelelő címkékkel, piktogramokkal és sorozatszámokkal.

Ezeknek a címkéknek a megrendelése ékülső szállítóktól időigényes és költséges lehet, különösen azért mert sok cég bezárt a járvány idejére, vagy csak korlátozott kapacitással működik.

Nagyon fontos, hogy a címkézés ne lassítsa le a fertőtlenítők forgalmazását, ezért a legjobb választás a házon belüli, igény szerinti nyomtatás.

Az igény szerinti színes címkenyomtatók, mint például az Epson ColorWorks C3500, ideálisak ezeknek az igényeknek a kielégítésére. A ColorWorks C3500 kis és közepes méretű címkecsoportok nyomtatására alkalmas, és napi több ezer címkét is nyomtathat. Könnyen kezelhető és sokoldalú címkekészítő szoftverrel rendelkezik.

A szoftver lehetővé teszi a kívánt méretekben a címkék gyors megtervezését, az összes szükséges információval együtt, színesben. A nyomtató DuraBrite tintákat használ, amely tartós eredményt ad, így nem kopnak a címkék. PE-alapú anyaggal kombinálva a nyomtatott címkék megfelelnek a BS 5609 előírásainak. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a címkék a felragasztás után is olvashatók maradnak.

Az igény szerinti címkenyomtatás gyors és egyszerű megoldást kínálhat a közszolgáltatók előtt álló kihívásra, így a jelenlegi helyzetben kritikusnak számító termékeket gyorsan elő tudják állítani a forgalmazók.

 

Árukereső.hu Árukereső.hu