Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Honeywell PM42 203DPI (TT) címkenyomtató

288.898 Ft + ÁFA ( 366.900 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Honeywell
Gyártó cikkszám: PM42200003
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.588 Ft

Fekete címkenyomtató

Középkategóriás, nagy teljesítményű, fémházas nyomtató! Napi 4-9.000 etikett címke nyomtatására alkalmas, gyártói, logisztikai és ipari munkafolyamatokhoz!

Leírás

Honeywell PM42 203DPI (TT)

A Honeywell PM42 az amerikai gyártó közepes teljesítményű nyomtatója, melyet ipari környezetben való felhasználásra szántak, napi 4-9.000 címke nyomtatására. A tekercses etikett nyomtató burkolata a kategória igényeinek megfelelően fémből került kialakításra, kezelőfelületét és kijelzőjét (9 nyelv közül választhatunk: angol, német, stb.) felhasználóbarát szemlélet alapján alakították ki.

Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül

A Honeywell PM42 tekercses etikett címkenyomtató felhasználási területe széleskörű, a gyártásban (munkafolyamat követés, leltározás), logisztikában (megrendelés felvétel, csomagolás, szállítás, kézbesítés, megfelelőségi címkézés), a kiskereskedelemben (raktárkezelés, eladás) és az egészségügyben (minta- és gyógyszercímkézés) használható leginkább.

Munkára tervezve

A Honeywell PM42 közepes teljesítményű, tekercses etikett címkenyomtató tiszta, kontrasztos nyomatot eredményez hőérzékeny direkt termál papíron, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen nyomtatható. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

A Honeywell PM42 printer 203 dpi-s felbontással, valamint akár 300 mm/másodperc nyomtatási sebességével, 1 másodpercnél gyorsabban nyomtat egy A4 lap hosszúságú és max. 108 mm széles címkét.

Egyszerű telepítés, növekedő termelés

A Honeywell PM42 tekercses etikett címkenyomtatói alapkiépítésben USB, RS232 (soros) és 10/100 Ethernet interfésszel rendelkezik, így könnyedén összekapcsolhatók a helyi vagy hálózati rendszerrel. 

A gyártó többi nyomtatójához hasonlóan, a Honeywell PM42 is több parancsnyelvet kezel, ennek köszönhetően más gyártók (Zebra, Datamax, Intermec) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállítható. A printer alapkiépítésben ismeri a DPL (Datamax) PL-Z (ZPL, Zebra) és PL-I (Intermec) nyomtatási parancsnyelveket és Windows driver-ének köszönhetően könnyedén telepíthető, hasonlóan mint egy lézernyomtató.

A printer mágneses rögzítésű nyomtatófejét, valamint a gumihengert rendkívül egyszerűen és gyorsan cserélhetjük, ezzel minimálisra csökkentve a karbantartás kapcsán jelentkező munkakiesést.

Főbb jellemzők:

  • Használható kellékanyagok: Thermal papír, normál papír, műanyag és textil

  • Nyomtatási felbontás: 203 dpi

  • Nyomtatási szélesség: max. 108 mm

  • Nyomtatási sebesség: max. 300 mm/sec

  • Kijelző: Grafikus, Színes, 9 nyelvű, grafikus kijelző

  • Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet, USB host

Árukereső.hu Árukereső.hu