Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kis sorozatban nyomtatott címkék

A kis sorozatban nyomtatott címkék

Az Epson határozottan elkötelezte magát a címkeipar mellett, felismerve a benne rejlő növekedési potenciált, és olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek forradalmasítják a címkenyomtatást és vezető szerepet töltenek be a címkeipar digitalizálásában.

A termékek olyan széles választékát kínáljuk, amelyek a címkekészítés minden igényét kielégítik, többféle tinta és különféle hordozó felhasználásával, minőséget, rugalmasságot és természetesen költséghatékonyságot kínálva.

Minden lehetséges

Nincs olyan kicsi vagy nagy címkealkalmazás, amelyhez ne lenne megoldásunk. Ez azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget megnyerhet, bármilyen ügyfélnek . A Nyomtasson és Fizessen megoldásoktól és kereskedelmi címkeértékesítéstől a  házon belüli címkenyomtatásig.

Ebben az útmutatóban a házon belüli nyomtatási  megoldásokra fogunk koncentrálni. ColorWorks C3500 és ColorWorks C7500 címkenyomtatóink lefedik a  házon belüli címkeigényeket az azonnali nyomtatási lehetőséggel. 

Mi különbözteti meg ezeket a termékeket a piac többi megoldásától?

Rugalmasság, Testreszabhatóság és Költséghatékonyság

A korábbi címkenyomtatási megoldások előnyomtatást igényeltek, emellett a címkenyomtatás kiszervezését és raktárkészletezést. A színes címkék nyomtatásának leggyakoribb módja a kétlépéses eljárás, amelyben a szín analóg vagy digitalis nyomdák által kerül előnyomtatásra és csupán a szöveg és a vonalkód kerül felülnyomtatásra monokróm hőnyomtatókkal.

Az Epson rugalmas, igény szerinti megoldásaival ügyfelei akkor és olyan mennyiségben nyomtathatnak címkéket, amikor és amennyire épp szükségük van, így kiváló minőségű, személyre szabott címkéket készíthetnek többféle anyagra selejt címkék nyomtatása nélkül. Az Epson összes címkemegoldása rendkívül felhasználóbarát, könnyű kezelni és zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő munkafolyamatokba.  

Az Epson segítségével ügyfelei olyan címkéket nyomtathatnak, amelyek:

Vonzóak

Használhatóak

Egyediek/ Szezonálisak

A jogszabályoknak megfelelőek

Emellett az Epson az egyedüli gyártó, amely kiterjesztette a jótállást a nyomtatófejre is. A ColorWorks termékeket teljes mértékben az Epson gyártotta.

Ismerje fel ügyfele igényeit és kínálja a megfelelő megoldást 

Mind a C7500 és C3500 kiváló termékek, de mi köztük a különbség?

A ColorWorks C7500 ideális kis és közepes mennyiségű színes címke nyomtatására, 300mm/mp nyomtatási sebességel és masszív időtálló mechanikával. Hosszú távra tervezve.

ColorWorks C3500 ideális igény szerinti vagy alacsony és kis mennyiségű címkenyomtatásra, kompakt kialakítással, így bárhol elfér.

Legyen kreatív:

Tudta, hogy a ColorWorks nyomtatók számos applikációra használhatók a termék címkék nyomtatásán kivül is. A vendéglátóipari címkenyomtatástól kezdve, a helyszínen nyomtatott konferencia kitűzőkig, sorbanállás és egészségügyi applikációk megkönnyítésére, mint például személyre szabott gyógyszecímkék nyomtatására.

Árukereső.hu Árukereső.hu