Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logisztikai címkenyomtatás

Logisztikai címkenyomtatás

A logisztikában jelenleg a legelterjetteb a fekete fehér címkék használta.

Választékunkban fekete fehér címkenyomtatók széles választéka érhető el. De nem elhanyagolható, hogy a változó piacon egyre inkább egyértelművé válik, hogy a színeknek is fontos szerepe van az iparágban.

A színeknek hatalma van, használjon színeket, és használja ki az ebből adodó előnyöket, anélkül hogy jelentősen emelkednének költségei.

        A színes címkék hatékonyan támogatják a vizuális azonosítás lehetőségét, anélkül hogy bármilyen kód olvasót használnánk, a színekkel már tudjuk szortírozni a termékeket. Legyen szó jelölő színekről vagy biztonsági figyelmeztetésekről, a munka folyamatokat egyszerűbbé tehetjük, időt spórolva és hatékonyabb munkafolyamatokat kialakítva. Termék méreteket, célpontokat, kategóriákat vagy akár bármi mást is jelölhetünk színekkel.

        A többszínű címkenyomtatók ideális megoldást jelent logisztikai raktárakba, gyártó cégekhez, szerelő üzemekben. Mivel az általunk forgalmazott Epson színes címkenyomtatók egyszerre képesek több ezer színnel nyomtatni, nincs többé szüksége színes szallagokra, azok cserélésére és bonyolult felülnyomtatási folyamatokra.

          Az idő nagyon fontos tényező és megoldásainkal jelentős időt sporolhat meg. Színes címkenyomtatóink akár 300mm/másodperces nyomtatási sebességet biztosítanak, 600dpi nyomtatási felbontással aminek köszönhetően a legkisebb vonalkód, vagy betű is kiválóan olvasható lesz. A nyomatok minden esetben ellenállnak külső behatásoknak, valamint teljes mértékben vízállóak. A nyomtatók kiegészitőként feltekercselő vagy leválasztó funkcióval is kiegészithetőek. 

Lépjen előre és ismerje meg a színes nyomtatás előnyeit a logisztikában, kérje szakértő kollégánk segítségét aki bevezti a legmodernebb címkézési folyamatokba!

Bővebbi információkért keresse szakértő kollégáinkat!

E-mail cím: sales@echoprint.hu

Telefonszám: +36 70 453 7211

Személyesen: 1147 Budapest, Öv utca 140

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-tól 17:00-ig

Árukereső.hu Árukereső.hu