Barion Pixel gtag('config', 'AW-10816145363');
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON LW-700 kézi címkéző

45.910 Ft + ÁFA ( 58.306 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Epson
Gyártó cikkszám: C51CA63050
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.588 Ft

PC és távoli címkekészítés

A rugalmas és könnyen használható címkekészítő az irodában és az irodán kívül, raktárakban vagy éppen ipari környezetben

Az Epson LabelWorks LW-700 az ideális címkenyomtató különféle karbantartási iparágak számára, amelyeknek címkéket kell létrehozniuk az irodán belül és kívül. A könnyen használható funkciókkal, az előnézeti képernyőjével és egy hosszú, kilenc méteres szalaggal együtt ez a felhasználóbarát eszköz könnyedén lehetővé teszi az akár 24 mm szélességű címkék készítését, legyen szó bármilyen belső vagy külső feladat elvégzéséről.

Leírás

LabelWorks LW-700

Könnyű szövegbevitel

Csatlakoztassa az LW-700 készüléket a számítógépéhez, és a dobozban található Label Editor szoftvernek köszönhetően a címkéket az Ön által elképzelt módon készítheti el. Tervezze meg saját címkéit és tárolja azokat a számítógépén, vagy válasszon a különféle sablonok közül.

Nagyobb választék

Válasszon a nagy, 460 szimbólumból álló gyűjteményből, és mivel akár 100 címkét is elmenthet a belső memóriába, mindig megfelelő formatervezéssel rendelkezik, amikor szüksége van rájuk. A margók 1 mm-ig minimalizálhatók, vagyis több címkét kaphat szalagonként, és akár 24 mm szélességű címkéket is kinyomtathat vele.

Speciális eszköztár

A speciális eszköztár segítségével kereteket, szimbólumokat, vonalkódokat és képeket adhat hozzá a teljes testreszabás érdekében. Az adatimportálási funkcióval egy címke akár 999-szeresét vagy 999 különböző címkét is nyomtathat egyetlen nyomtatási munkában - így ideális a nagy irodai projektekhez is.

Kevesebb pazarlás

A kezdésként az LW-700 egy kilenc méteres szalaggal van ellátva, miközben a rendelkezésre álló sokféle szalag biztosítja, hogy kiválaszthassa az ideális szalagot az adott feladathoz.

Mobilitás

Húzza ki az LW-700 készüléket a számítógépből, és az asztali modell azonnal hordozható címkenyomtatóvá válik. Beépített billentyűzetének, sokféle funkciójának, dedikált hozzáférési gombjainak és hordozhatóságának köszönhetően könnyen létrehozhat címkéket az irodától távol is. A nyomtatás-előnézeti grafikus kijelzővel a nyomtatás előtt láthatja, hogyan fognak kinézni a címkéi, ezzel időt és pénzt megtakarítva a felesleges nyomtatással.

Főbb jellemzők

  • Rugalmas címkézés: PC és távoli címkekészítés

  • Felhasználóbarát: Mellékelt Label Editor PC szoftver

  • Lásd a címkéket: Nyomtatás-előnézet képernyő

  • Rugalmas formázás: Betűtípusok, stílusok és szegélyek megválasztása

  • Szalagok kiválasztása: Válasszon 6, 9, 12, 18 vagy 24 mm-es címkéket

Árukereső.hu Árukereső.hu