Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegyipari címkézés

Vegyipari címkézés

 

Epson ColorWorks termékcsalád színes címkenyomtói képesek vegyipari címkék igényeihez igazodva, létrehozni termék címkéket.

A maximálisan 21,5 cm nyomtatási szélesség garantálja hogy akár nagyméretű címkéket is nyomtattathasson amelyekre könnyedén a törvény követelményeknek megfelelően, a kívánt méretű veszélyesség jelölő piktogramokat is elhelyezheti.

 

A speciális pigment tintának köszönhetően címkéi, víz és kenődés állóak lesznek, és ellenálnak különféle vegyianyagoknak is.
GHS szabványnak(BS5609) megfelelő nyomatokat hozhat létre egyszerűen, azonnal kis vagy akár nagy darabszám esetén. Rugalmasabbá és gyorsab teheti címkézési folyamatait. A hatékony címkézési eljárásoknak köszönhetően értékes munkaidőt takaríthat meg.

Az ECHO-Print Magyarország címkézési rendszerivel címkéit tekercses automata felrakó mechanikával is címkézheti, akár alacsony darab szám esetén, vagy címkeleválasztó opciót is választhat kézi címkézés esetén. Digitális nyomtatási technológiának köszönhetően, bármikor változtathat grafikáján, és azonnal reagálhat különféle igényekre. Rendszerünk képes adatbázisból származó adatok dinamikus kezelésére, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Ismerje meg címkézési rendszereinket.

Bővebbi információkért keresse szakértő kollégáinkat!

E-mail cím: sales@echoprint.hu

Telefonszám: +36 70 453 7211

Személyesen: 1147 Budapest, Öv utca 140

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-tól 17:00-ig

 

Árukereső.hu Árukereső.hu