Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegyipari címkézés

Vegyipari címkézés

Az EU arra törekszik, hogy a vegyi anyagokra vonatkozó alapvető információk világos feltüntetése révén csökkentse a veszélyes vegyi anyagok egészségre és környezetre gyakorolt káros hatásait.

Az új kezdeményezés ennek jegyében a vegyi anyagok és vegyipari termékek egyes kategóriáira vonatkozó címkézési követelmények egyszerűsítésére és észszerűsítésére, valamint a digitális címkézés alkalmazására tesz javaslatot.

Epson ColorWorks termékcsalád színes címkenyomtatói képesek a vegyipari címkék igényeihez igazodva, létrehozni bármilyen címkét igény szerint.

        A maximálisan 21,5 cm nyomtatási szélesség garantálja hogy akár nagyméretű címkéket is nyomtattathasson, amelyekre könnyedén a törvényi követelményeknek megfelelően, a kívánt méretű veszélyesség jelölő piktogramokat is elhelyezheti.

        A speciális pigment tintának köszönhetően címkéi, víz és kenődés állóak lesznek, és ellenállnak különféle vegyianyagoknak is.
GHS szabványnak(BS5609) megfelelő nyomatokat hozhat létre egyszerűen, azonnal kis vagy akár nagy darabszám esetén. Rugalmasabbá és gyorsabbá teheti címkézési folyamatait. A hatékony címkézési eljárásoknak köszönhetően értékes munkaidőt takaríthat meg.

        Az ECHO-Print Magyarország címkézési rendszerivel címkéit tekercses automata felrakó mechanikával is címkézheti, akár alacsony darab szám esetén, vagy címkeleválasztó opciót is választhat kézi címkézés esetén. Digitális nyomtatási technológiának köszönhetően, bármikor változtathat grafikáján, és azonnal reagálhat különféle igényekre. Rendszerünk képes adatbázisból származó adatok dinamikus kezelésére, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Bővebbi információkért keresse szakértő kollégáinkat!

E-mail cím: sales@echoprint.hu

Telefonszám: +36 70 453 7211

Személyesen: 1147 Budapest, Öv utca 140

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-tól 17:00-ig

 

Árukereső.hu Árukereső.hu