Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sör és palackozott ital címkék

Sör és palackozott ital címkék

Az EU piacán forgalomba hozni kívánt élelmiszereket és italokat címkével kell ellátni, mely feltünteti a tájékozott vásárlói döntések meghozatalához szükséges alapvető információkat a termékkel kapcsolatban. Ha Ön vállalkozóként italokat kíván gyártani vagy forgalmazni az Unióban, illetve bármilyen ital terméket szeretne az EU területére importálni, feltétlenül nézzen utána, milyen címkézési követelményeknek kell megfelelnie.

A színes címkenyomtatók lehetőséget biztosítanak arra hogy kiváló minőségben készítsen teljes mértékben vízálló címkéket. Az Epson ColorWorks színescímke nyomtatók ideális megoldást jelentenek bor, sör, friss juice, és bármilyen egyéb palackozott ital címkéinek nyomtatására. 

A digitális nyomtatási megoldás előnyei közé tartozik hogy minden egyes címkére képes akár változó adatokat is nyomtatni, így nem kell többé bajlódni a lejárati dátum nyomtatásával, könnyedén létrehozhat szezonális termék címkéket vagy egyedi akciókat, limitált kiadásokat.

Mindig csak annyi címkét kell nyomtatni amennyire valóban szüksége van, nincs több selejt címke és pazarlás. A hatékony címke menedzsment szoftvernek köszönhetően könnyedén kezelheti címkéit, és bármikor változtathat címkéin, egyedi igényei szerint.

Félautomata vagy automata palack címkézőkkel pedig egyszerűbbé és gyorsabbá teheti címke felrakási folyamatát.

Elérhető eszközök: https://echoprint.hu/cimkenyomtatok/szines-cimkenyomtatok

Ismerje meg címkézési rendszereinket.

Bővebbi információkért keresse szakértő kollégáinkat!

E-mail cím: sales@echoprint.hu

Telefonszám: +36 70 453 7211

Személyesen: 1147 Budapest, Öv utca 140

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9:00-tól 17:00-ig

Árukereső.hu Árukereső.hu